GRIZLY Bílá čokoláda 29% 500 g
- Vlastnosti a výhody: Bílou čokoládu ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání mezi 31 a 35 stupni. Obsahuje 29% kakaového másla. Ten je zcela výjimečným rostlinným tukem vylisovaným z kakaových bobů, který narozdíl od ostatních rostlinných tuků nežlukne.
- Použití: Nebarevnost bílo-čokoládových peciček vám umožní dobarvit surovinu při rozpuštění červenou řepou na červeno nebo kurkumou na žluto a získat tak čokoládu neotřelé barvy. V oblasti pečení nemohou pecičky z bílé čokolády chybět v chocolate chip cookies, obzvláště lahodné se vám je podaří upéct v kombinaci s pecičkami z hořké čokolády. Jsou skvělé do těsta i na dozdobení palačinek a lívanců. Výborně chutnají v muffinech, nezklamou při přípravě fondue a využijete je na čokoládové polevy všeho druhu. Malou hrst můžete přidat do müsli nebo ranní kaše, kde se lahodně roztečou. Nemluvě o tom, že jejich jemnou sladkou chuť oceníte, když si pecičky dopřejete jen tak samotné nebo v oříškovo-ovocné směsi.
-
Administrativní zařazení: Čokoládové produkty -
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar. -
Země původu: Česko -
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. -
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2319 kJ / 555 kcal
Tuky: 33,2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 20,6 g
Sacharidy: 60,1 g z toho cukry: 60,1 g
Bílkoviny: 4,2 g
Sůl: 0,28 g